luni, 28 aprilie 2014

Primavara aduce caii putere la Polus Center - 9 - 11 Mai 2014

Luna lui Florar aduce în perioada 9 – 11 mai cea de-a doua ediţie a evenimentului Salonul Auto Polus, eveniment organizat de Publisys şi Polus Center. Evenimentul va avea loc în parcarea celui mai mare complex multifuncţional din Transilvania.
salonulautopolus_autoelite.ro


Tematica evenimentului cuprinde autoturisme şi autovehicule utilitare uşoare şi grele, vehicule hibride şi electrice, motociclete şi biciclete. Aceasta, cea de-a II-a ediţie vine ca o confirmare, datorită feed-back-ului pozitiv primit în urmă cu un an de la expozanţi si din dorinţa de a oferi publicului clujan posibilitatea de a se familiariza cu noile modele apărute în materie auto-moto. 
Evenimentul doreşte să aducă la cunoştiinţa clujenilor numărul mare de lansări în acest domeniu şi să prezinte cele mai noi şi revoluţionare modele ajunse pe piaţă. Sunt asteptate să participe la eveniment un număr record de reprezentanţe auto-moto. 
Singurul salon auto din Transilvania se va desfăşura concomitent cu evenimentul Autonet Mobility Show, târg specializat în domeniul pieselor auto, cel mai mare de profil din Transilvania. Pe parcursul celor 3 zile ale evenimentului vor avea loc mai multe test-drive-uri, plus multe alte surprize pentru publicul larg. 
Vizitatorii, cât şi specialişti ai acestui domeniu, vor avea la dispoziţie 3 zile în care să se pună la curent cu noutaţile şi să analizeze ofertele speciale concepute la Salonul Auto Polus 2014.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu